top of page

Deze massage gaat ervan uit dat problemen, blokkades en ziekten hun oorsprong vinden in de periode voor de geboorte. We zien deze tijd niet als iets wat voorbij is, maar als iets dat een wezenlijk deel is van wie we nu zijn. In de prenatale periode wordt namelijk je basis gelegd voor je talenten, je kwaliteiten en voor de belemmeringen die je er steeds weer van weerhouden te zijn wie je werkelijk bent.
De reflexlijn van de wervelkolom op voeten, handen en hoofd weerspiegeld deze periode. Een metamorfose massage bestaat uit een zachte aanraking van deze lijn.
Door met aandacht deze gebieden te behandelen (zonder oordeel en zonder verwachtingen) kan de geblokkeerde levenskracht vrijkomen, kunnen oude blokkades, oude gedachte patronen, emoties en opvattingen – in beweging komen en verdwijnen.
Metamorfose massage kan helpen blokkades op te ruimen en te verwerken om zo een nieuwe start te maken. Deze zachte vorm van massage werkt heel ontspannend, brengt de geest tot rust en kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen zoals echtscheiding, verhuizing, zwangerschap, verandering van (werk)omgeving.

METAMORFOSE MASSAGE

Voor wie is de metamorfose massage?


Metamorfose massage is geschikt voor volwassenen, kinderen en zwangeren. Het kan helpen bij stressgerelateerde en zwangerschapsgerelateerde klachten, spanningen, bij drukke kinderen (ADHD), autisme en wordt vaak ingezet bij terminaal zieken.

bottom of page