top of page

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Anja Benschop.

Na een leven lang op kantoor te hebben gewerkt,

heb ik het roer totaal omgegooid.
Circa 25 jaar lang heb ik diverse administratieve functies uitgevoerd,

telkens hectische banen, gelukkig altijd wel veel plezier in mijn werk gehad.
Tijdens deze periode veel met stress (bij mezelf, maar ook bij mijn collega's)

te maken gehad, helaas ben ik ervaringsdeskundige in hoofd-, schouder-,

nek- en rugklachten hierdoor. Maar wat kon ik er tegen doen? Mijn houding aanpassen, op kantoor werken volgens de ARBO-normen, eh ... dit is me nog nooit gelukt.
In deze hectische maatschappij moet alles snel, snel, snel gebeuren en een correcte werkhouding is dan moeilijk vol te houden. Kortom dit werk is voor mij niet meer weggelegd.

 

Met masseren heb ik helemaal mijn passie gevonden. Het zorgen voor een diepe ontspanning bij mensen, zodat ze weer in contact kunnen komen met hun eigen lichaam en gevoelens. Het zoeken naar de eventuele diepere oorzaken van pijn en spanning en het bieden van verlichting in zowel hoofd als het lichaam.

Tot ziens op de massagetafel!

ikke.jpg
Tarieven.jpg

HUISREGELS

  • Heb je een afspraak gemaakt en kan je deze niet nakomen, dan dien je deze 24uur van te voren af te melden. Afspraken die later worden       geannuleerd kunnen volledig in rekening worden gebracht.

  • De praktijk is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies aan/van persoonlijke bezittingen.

  • Ethiek en hygiëne staan binnen de praktijk hoog aangeschreven, dit verwacht ik ook van jou.

  • Zorg ervoor dat tijdens de behandeling je mobiele telefoon is uitgeschakeld of laat deze lekker thuis.

  • Draag geen sieraden.

  • Drink na de behandeling een aantal glazen water om de afvoer van afvalstoffen te bevorderen.

  • Persoonlijke en medische gegevens worden zonder jouw toestemming nooit verstrekt aan derden.

  • Betaling dient contant te worden voldaan na de behandeling.

Massagetherapie valt onder de alternatieve geneeswijzen. Het is een aanvulling op de reguliere gezondheidszorg en zeer beslist geen vervanging van reguliere medische zorg. Maar massagetherapie geeft wel meerwaarde aan het herstel.

Klachten

Als BATC therapeut beschik ik over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld.

 

Het reglement behorende bij de Geschillencommissie waarbij ik aangesloten ben, kunt u via de link downloaden "Reglement Geschillencommissie".

 

Indien u een klacht hebt, meld deze dan eerst bij de BATC die een mediation traject zal starten. Indien dit geen bevredigende oplossing biedt wordt uw klacht gemeld bij de geschillencommissie.

DE (THERAPEUTISCHE) BEHANDELING

Voorafgaand aan de eerste massage wordt een intakegesprek gehouden.
Ik wil graag weten wat de reden is van je komst, je eventuele klachten en verwachtingen. Verder zal ik informeren naar je leefwijze op het gebied van voeding, slapen en beweging. Zijn er medische klachten, ben je onder behandeling bij een arts/specialist, gebruik je medicijnen en zo ja waarvoor.
Ik stel geen medische diagnose. Het kan wel zo zijn dat ik tijdens het gesprek of behandeling iets tegen kom waardoor ik je zal adviseren contact op te nemen met je huisarts.

Na het gesprek gaan we een behandelplan opstellen. Ik spreek bewust van "we", aangezien het altijd om een samenwerking gaat tussen jou en mij. Ik wil dat je actief betrokken bent bij je eigen herstelproces.

De eerste massage is meer een algemene massage, een soort kennismaking.
De volgende massages zullen gebeuren aan de hand van ons samengesteld behandelplan. We bespreken voor elke massage de verandering(en) die je hebt opgemerkt na de vorige behandeling. Eventueel kunnen we het plan aanpassen.

Voor alle massages geldt dat je je onderkleding aanhoudt op de massagetafel.
Onbehandelde lichaamsdelen zullen met een handdoek worden afgedekt om afkoeling van spieren te voorkomen. Er zijn schone handdoeken in de praktijk aanwezig, die na elke behandeling gewassen worden. Je mag ook je eigen badlaken meenemen als je dat wilt.
De massage wordt op de blote huid gegeven. Hou er rekening mee dat ondergoed wat je aanhoudt eventueel vettig kan worden van de olie.
Voor elke massage wordt er uitsluitend kwalitatieve massageolie gebruikt.

bottom of page